Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 1 september van 12:00u tot 14:30u.

 

Waar?

Elinor Ostromgebouw, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen

 

Wat gaan we doen?

Net als vorig jaar zijn we ook nu te gast bij WordCamp Nijmegen, een conferentie over WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. Dat gaan wij ook doen: websites bouwen met WordPress.

Voorbereiding

Geen voorbereiding, het is vakantie hè.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.