Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 6 oktober van 12:00u tot 14:30u

 

Waar?

We zitten deze maand bij de Isatis Group aan het Keizer Karelplein 32, 6511 NH Nijmegen.

 

Wat gaan we doen?

Whatsapp, Facebook Messenger: superhandig om met elkaar te kunnen praten. Maar hoe werkt het eigenlijk? Deze maand kun je daar achter komen door zelf een zogenaamde “chat client” te bouwen en via je computer met elkaar te praten!

 

Voorbereiding

Zorg dat de Google Chrome internetbrowser op je laptop is geïnstalleerd!

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.