Wat gaan we doen?

Deze eerste dojo van het jaar wordt weer heel speciaal! We gaan eens niet programmeren maar sólderen. Solderen is superhandig om te kunnen; kun je solderen, dan kun je gemakkelijker zelf electronica repareren of bouwen. Bij Hackerspace Nijmegen weten ze daar alles vanaf, de ideale plek voor deze dojo dus. En er is nog iets bijzonders: CoderDojo Nijmegen bestaat 5 jaar! Dat gaan we natuurlijk ook vieren.

Wanneer en waar?

Zaterdag 11 januari van 12:00u tot 14:30u. Let op: dit keer is de dojo dus NIET op de 1e zaterdag van de maand. We zijn te gast bij Hackerspace Nijmegen, Elzenstraat 4a, Nijmegen.

Voorbereiding

Deze strip is leuk om eens door te lezen.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.