Wat gaan we doen?

Na vier maanden online weer een live dojo! Zoals ondertussen bijna traditie gaan we deze zomermaand unplugged dus zonder computers aan de slag. Dat betekent wedstrijdjes levend programmeren, puzzelen op de Turing Tumble, complete chaos met RoboRally en op zoek naar slimme algoritmes.

Voorbereiding

Deze maand kun je de laptop thuislaten – je lijf en je hersenen moet je wel meenemen!

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Corona

We zijn natuurlijk heel blij dat we weer bij elkaar kunnen komen, wel zijn er nog wat richtlijnen om rekening mee te houden. Onze collega’s in Alphen a/d Rijn hebben een duidelijk overzicht gemaakt, kijk hier vooral even naar!

Wanneer en waar?

Een andere zaterdag dan gebruikelijk, namelijk 15 augustus van 12:00u tot 14:30u. We gaan aan de slag bij de Smeltkroes op het Honigterrein (Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen). 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.