logo CoderDojo

#99 Unplugged

intro plaatje

Een live dojo in de buitenlucht! We gaan deze zomermaand unplugged dus zonder computers aan de slag. Dat betekent wedstrijdjes levend programmeren, puzzelen op de Turing Tumble en complete chaos met RoboRally.

Voorbereiding

Het is handig om de instructies voor Turing Tumble, Robo Rally en Levend Programmeren alvast door te nemen, zodat je direct aan de slag kunt:

Houdt de weersverwachtingen in de gaten. Mocht het dreigen te gaan regenen, neem dan toch je laptop mee. We kunnen dan binnen terecht.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Wanneer en waar?

Zaterdag 2 september 2023.

Tijd: 9:30 - 12:00 dus: van half 10 tot 12 uur!

We zijn te gast bij bibliotheek de Ster in Lent, Queenstraat 37-B, 6663 HA Nijmegen.

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 2 september 2023 08:30.
de inschrijving is gesloten