logo CoderDojo

#74 online: Websites maken

intro plaatje

Wat gaan we doen?

Deze maand gaan we met de talen van het Internet aan de gang: HTML, CSS en JavaScript om meer te leren over hoe je inhoud geeft aan een webpagina, hoe je deze er mooi uit kunt laten zien en hoe je er acties aan kunt toevoegen.

We gebruiken voor de dojo het online chatprogramma Jitsi, waardoor de mentoren je gewoon kunnen helpen als je vast komt te zitten bij een opdracht - eigenlijk net als anders dus! De link voor de Jitsi-sessie vind je voor aanvang van de dojo op de online pagina van dit evenement.

Voorbereiding

Je hebt een computer met een webbrowser nodig, bij voorkeur Google Chrome. Op de pagina van dit evenement zullen we nog extra informatie zetten over over hoe je op de workshop kunt voorbereiden.

Spelregels voor de online dojo

Graag willen we vooraf een aantal afspraken met elkaar maken over hoe we online samenwerken.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan is het fijn als een ouder of verzorger je kan begeleiden tijdens de dojo.

Wanneer en waar?

Zaterdag 6 maart van 12:30u tot 14:30u.

Voor deze dojo blijf je lekker THUIS, achter de computer.

No show?

Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of een mentor een vrije zaterdag geven. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 6 maart 2021 00:00.
de inschrijving is gesloten