logo CoderDojo

#78 LIVE: Arduino

intro plaatje

Wat gaan we doen?

Het is al weer heel lang geleden, maar we kunnen eindelijk weer live! We gaan dan ook met een onderwerp aan de gang dat we online niet konden behandelen: de Arduino programmeren!

Voorbereiding

Neem een laptop mee, en installeer om snel aan de slag te kunnen de Arduino IDE.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Corona

We zijn blij dat we weer bij elkaar kunnen komen, natuurlijk houden we ons wel aan de regels die er momenteel gelden. Dus:

    - Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur, namelijk hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverles? - Heb je op dit moment een huisgenoot met milde klachten en koorts en/of benauwdheid? - Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een test)? - Ben je in quarantaine omdat je een huisgenoot of nauw contact bent van iemand bij wie het nieuwe coronavirus is vastgesteld, bent (terug)gekomen uit een COVID-19-risicogebied, of bent gewaarschuwd door de Coronamelder-app?

Wanneer en waar?

3 juli van 12:15u tot 14:30u (let op: starttijd is iets anders!). Locatie is vlakbij de Smeltkroes op het Honigterrein (Waalbandijk 16, 6541 AJ Nijmegen), onder de overkapping. 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 3 juli 2021 00:00.
de inschrijving is gesloten