logo CoderDojo

#81: Python (en Scratch)

intro plaatje

Wat gaan we doen?

Deze maand zijn we na lange tijd weer eens te gast bij de bibliotheek, en wel in de vestiging Zwanenveld. Wat gaan we daar doen? Programmeren met Python! En als Python nog wat moeilijk is, kunnen we je ook helpen met een leuke opdracht in Scratch.

Voorbereiding

Neem een laptop en een goed humeur mee.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (dit mag digitaal).

CoderDojo en Corona

We houden ons aan de regels die gelden in de bibliotheek.

Wanneer en waar?

Zaterdag 2 oktober van 12:00u tot 14:30u. We zitten in de bibliotheek Gelderland Zuid, vestiging Zwanenveld. Het adres is Zwanenveld 9098, 6538 SC Nijmegen.

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 2 oktober 2021 00:00.
de inschrijving is gesloten