logo CoderDojo

#85: Kunst, met Scratch, Python en p5.js

intro plaatje

In juni is de dojo op een bijzondere locatie, we zijn namelijk te gast in Museum Het Valkhof. Wat gaan we daar doen? Kunst maken met de computer! We hebben instructies met Scratch, Python en p5.js dus voor zowel kinderen zonder als met wat meer programmeerervaring zijn er uitdagende kunstwerken te maken - en zelf te bedenken.

Let op: de tijd is anders dan meestal, de dojo begint namelijk om 11.00 en eindigt om 13.30!

Voorbereiding

Neem een laptop en een goed humeur mee.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (dit mag digitaal).

CoderDojo en Corona

We houden ons aan de regels die gelden in de bibliotheek.

Wanneer en waar?

Zaterdag 4 juni van 11:00u tot 13:30u. We zitten in de Museum Het Valkhof, het adres is Kelfkensbos 59, 6511 TB Nijmegen.

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 4 juni 2022 00:00.
de inschrijving is gesloten