logo CoderDojo

#95: Machine Learning

intro plaatje

ChatGPT, Dall-E, Stable Diffusion en MidJourney zijn voorbeelden van grote Machine Learning modellen die op het moment veel in het nieuws zijn.

Duik in de wereld van machine learning tijdens onze volgende Dojo! Leer de basisprincipes van machine learning in Scratch, ontdek AI-beeldgeneratie en ChatGPT, en krijg de kans om vragen te stellen aan onze mentoren. Misschien kunnen we het gebruik van ChatGPT samen uitproberen?

Kom je ook?

Voorbereiding

Neem een laptop en een goed humeur mee.

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (dit mag digitaal).

Wanneer en waar?

Zaterdag 1 april van 12:00u tot 14:30u.

We zitten in De Klinker - de Grote Broek aan de Van Broeckhuysenstraat 46, 6511 PK Nijmegen

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Je kunt inschrijven tot zaterdag 1 april 2023 11:00.
de inschrijving is gesloten