Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 7 oktober van 12:00u tot 14:30u

Waar?

Bibliotheek de Biezantijn, Waterstraat 146, 6541 TN, Nijmegen

Wat gaan we doen?

We gaan spelletjes programmeren met Löve2d. Echt programmeren dus!

Voorbereiding

Het is handig om Löve al geïnstalleerd te hebben op je laptop, op de website kun je installers downloaden voor alle besturingsystemen. Zie ook onze installatie instructies.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan alsjeblieft weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.