Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 5 augustus van 12:00u tot 14:30u

Waar?

De Smeltkroes, Honigcomplex Nijmegen

Wat gaan we doen?

We gaan levend programmeren. Dat ziet er anders uit dan normaal: we blijven in de buitenlucht en gaan elkaar in teams programmeren en aansturen. Moge de beste robot winnen! Omdat we elkaar gaan programmeren hebben we dit keer ook geen computer nodig.

Voorbereiding

Geen voorbereiding, het is vakantie hè.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan alsjeblieft weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.