Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 7 april van 12:00u tot 14:30u

 

Waar?

Bibliotheek de Biezantijn, Waterstraat 146, 6541 TN Nijmegen

 

Wat gaan we doen?

Wegens succes op herhaling: ozobot en Micro:bit! We gaan dus robots en hardware aansturen met code. Nouja, Ozobots stuur je aan met gekleurde viltstift. Beter om even de onderstaande filmpjes te bekijken om een helder beeld te krijgen van wat we gaan doen 🙄

 

Voorbereiding

Voor deze dojo hoef je niets voor te bereiden 😎

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.