Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Let op: normaal heb je een laptop nodig, dit keer (#37) is dat niet nodig.

 

Wanneer?

Zaterdag 3 februari van 12:00u tot 14:30u

 

Waar?

AT Computing, Kerkensbos 1238, 6546 BE, Nijmegen

AT Computing NijmegenKerkenbos is niet de gemakkelijkste plek om je weg te vinden: Kom je van het Takenhofplein > IJpenbroekweg > Weijbroekweg: neem dan de tweede afslag Kerkenbos. Daarna is het direct (na 100m) links, tussen de kantoorgebouwen de parkeerstraat in.

 

Wat gaan we doen?

We zijn deze editie te gast bij AT Computing, specialisten in Linux. Daarom gaan we aan de slag met de micro computers van Raspberry Pi, Linux en natuurlijk Scratch en Python.

 

Voorbereiding

Je hoeft dit keer niets voor te bereiden.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.