Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Let op: je moet zelf een laptop mee te nemen!

Mocht je niet over een laptop beschikken, dan kun je een laptop van ons lenen. We vragen dan even contact met ons op te nemen om een laptop te reserveren, zodat je niet wordt teleurgesteld tijdens de CoderDojo.

 

Wanneer?

Zaterdag 6 januari van 12:00u tot 14:30u

Waar?

Bibliotheek Mariënburg, Mariënburg 29, Nijmegen

Wat gaan we doen?

We beginnen het nieuwe jaar zoals het hoort, met Scratch. Er liggen wat leuke uitdagingen voor je klaar om mee te stoeien. Als je liever iets anders doet, of het jezelf wat moeilijker wilt maken, hebben we Processing voor je.

Voorbereiding

Zorg dat je, voor je naar de Dojo komt, Processing geïnstalleerd als je denkt dat je daar misschien mee bezig wilt. Anders ben je teveel tijd kwijt met het downloaden en installeren tijdens CoderDojo.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.