Team

Wie zijn we?

 

Louis WolfLouis Wolf | Champion

Louis is oprichter en Champion van CoderDojo Nijmegen. Hij werkt als zelfstandig ontwikkelaar (onder zijn eigen naam) aan WordPress. Dit doet hij vanuit de Smeltkroes op het Honigcomplex. Verder geeft Louis WordPress Cursussen, waarin hij de beginnende WordPress gebruikers een vliegende start geeft.

 


Pieter Buur | Champion

Na meer dan tien jaar onderzoek naar de hersenen gedaan te hebben met MRI werkt Pieter tegenwoordig als data scientist en ontwikkelt bijvoorbeeld chatbots en manieren om interessante informatie uit teksten (zoals nieuwsberichten) te halen.

In zijn vrije tijd vindt Pieter het leuk – ook samen met zijn dochters en soms op school – bezig te zijn met allerlei soorten electronica zoals robots, micro:bit en Arduino.


Bas Hopman | MentorBas Hopman

Bas is een all-round software ontwikkelaar bij Philips Lighting in Eindhoven. Van origine een elektrotechnicus, maar al ruim 15 jaar bezig met software in werk en hobby. Hij heeft software gemaakt voor lampen elektronica, Linux mini computers, websites, systeem testen en diverse scriptjes. Gebruikte programmeertalen zijn o.a. ANSI-C, Java, Python, SQL, HTML, JavaScript en PHP.

Hij leert zelf nog altijd graag en vind het ook leuk om zijn enthousiasme en kunde over te brengen aan kinderen. Zijn twee kinderen zijn ook geïnteresseerd en zul je zo af en toe ook zien tijdens een Dojo.


Marlijn Gelsing | Mentor

Marlijn woont, na een lange tijd in Dublin, Ierland gewoond te hebben, weer in Nijmegen. In Dublin stond zij o.a. aan het begin van Techspace en heeft jarenlang samen met jongeren creatieve toepassingen ontwikkeld in het gebruik van digitale media en technologie. In Nijmegen werkt ze nu als zelfstandige en ontwikkelt jongerenprojecten, met Kunst en Technologie als hoofdingrediënt. Ze is coördinator van Oddstream Junior.

Daan Willems | Mentor


Irene Strikkers | Mentor


Jaap Meijers | Mentor


Rik Bosch | Mentor

 

CoderDojo Nijmegen is altijd op zoek naar vrijwilligers.