Algemene info

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

 

Wanneer?

Zaterdag 2 september van 12:00u tot 14:30u

Waar?

Het Cultuurcafé, Radboud Universiteit, Mercatorpad 1, 6525 HS, Nijmegen

Wat gaan we doen?

We zijn op 2 september te gast bij WordCamp Nijmegen, een conferentie over WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. Dat gaan wij ook doen: websites bouwen met WordPress.

Voorbereiding

Dit keer hoef je geen software te installeren.

 

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan alsjeblieft weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.